Copyright © Corneschi Alexandru 2016 - Site realizat de Ez Online Marketing - Servicii Dezvoltare Web - Identiate Vizuala - Promovare Online - Optimizare SEO - Marketing Online - Administrare Software
0

Botosaneanul Alexandru Corneschi favorit.

Botosaneanul Alexandru Corneschi favorit la castigarea Wings for Life World Run Bucuresti

piste de alergarePe 3 mai 2015, ambasadorii locali Wings for Life World Run – Mihaela Radulescu, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Paul Dicu, Andrei Rosu, Alexandru Nicolau si Alexandru Corneschi – vor lua startul celui mai mare eveniment de alergare din lume. Lor li se alatura Gabriela Szabo, Zsolt Gyongyossy, Alin Petrache, Andreea Raducan, Sandra Izbasa, Marian Dragulescu, Victor Hanescu, Vlad Hagiu, Bogdan Voina, Mihai Donisan, Stelian Larga, dar si de alte vedete locale precum Carmen Bruma, Mircea Badea, Roxana Ciuhulescu, Silviu Pasca, DOC, Joseph Hadad, Doru Todorut. Cei care doresc sa alerge alaturi de ei, se mai pot inscrie duminica, 3 mai, in zona de start la Selgros Pantelimon, intre orele 10.00 si 12.00, insa locurile vor fi limitate.

Ei vor alerga pentru cei care nu pot si astfel vor ajuta la indeplinirea obiectivului Wings for Life – sa gaseasca un remediu impotriva traumatismelor coloanei vertebrale. George Balta, fost rugbyst, care se confrunta cu aceasta problema va concura la Wings for Life World Run, la Bucuresti, in scaun rulant.

 

Sportivii profesionisti favoriti la titlul localimg_4252

Wouter Decock este de nationalitate belgiana, iar anul trecut a castigat cursa Wings for LifeWorld Run din Belgia, cu 65,11 km parcursi. In 2014 a reusit sa se claseze pe locul 5 mondial. Wouter este membru al echipei nationale de ultramaraton. Recordul personal pentru 50 km este 3h14min40sec,iar pentru 100 km este 6h54min42sec.

Eugen Sorop este castigatorul Wings for Life World Run Bucuresti 2014. Anul trecut Eugen a parcurs 58,86 km pana l-a prin Masina Oficiala de Finis. Anul acesta a ales sa alerge tot in Romania. Recordul personal pentru maraton este 2h26min45sec.

Alexandru Corneschi practica atletismul de 10 ani si este multiplu campion national la maraton si semimaraton si campion balcanic cros. Cel mai bun timp al sau este cel de la Maratonul International Bucuresti – 2h33min. Alexandru va alerga pentru tatal sau, imobilizat de 8 ani intr-un scaun cu rotile. Alexandru tinteste sa reprezinte Romania la Jocurile Olimpice de la Rio, la maraton.

Daniel Lupulescu este sportivul atipic, pentru ca s-a apucat tarziu de atletism (in facultate), dar cu foarte multa munca si un talent urias a reusit sa isi cladeasca un nume in atletismul romanesc, devenind multiplu campion national atat in probe de sosea, cat si de alergare montana. El este actualul campion national de maraton al Romaniei, titlu obtinut in 2013 la Maratonul International Bucuresti. Recordul personal la maraton este de 2h34min.

Liliana Danci este castigatoarea Wings for Life World Run Bucuresti 2014. Ea a parcurs 39,03 km. Practica atletismul din septembrie 2003, fiind antrenata de Dragomir Cristian. In atletism s-a evidentiat in probele de semifond, in special 3000m obstacole, cros, alergare montana, facand cu succes trecerea, in ultimul an, la probe mai lungi, precum semimaraton si maraton. Recordul personal la maraton este de 2h48min.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>